PROGRAMA LA NEVERA: EDUCACIÓ PER A LA SALUT


En una unitat com aquesta no podrien faltar iniciatives d’educació per a la salut com la que proposa l’ajuntament d’Alacant des d’abans de l’any 2014 amb el programa inclòs al blog de “LA NEVERA”: https://www.alicante.es/es/enlaces-de-interes/blog-nevera-educacion-salud.


Aquest programa inclou la participació de professors, famílies i joves i te l’objectiu de promoure els hàbits de vida saludable en la població juvenil, generar consciència dels beneficis de cuidar-se i així gaudir d’una vida mes saludable possible.

A la web de “LA NEVERA” s’inclouen activitats i unitats didàctiques, ambdós amb la utilització de les TIC per a l’ensenyament. Aquestes estan agrupades tant per cursos com per temàtiques.
Es tracten temàtiques com:

  • ·         La Sexualitat
  • ·         L’alimentació
  • ·         Drogodependències
  • ·         I altres, com les relacionades amb la salut mental i social, englobades en troncals i les unitats didàctiques. (es tracten temes com per exemple el bullying).


A més, forma part del Programa “Tu Otra Historia”, subvencionat per la Delegació de Govern per al Pla Nacional sobre Drogues.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TERMCAT

PROMOCIONEM LA VACUNACIÓ - VACUNA'T