DEIXAR EL TABAC MILLORA LA TEUA SALUT I LA DELS QUE T'ENVOLTEN!

El tabac és actualment una droga legal a Espanya, però no deixa de ser també una substància molt addictiva amb efectes estimulants del sistema nerviós central de la persona fumadora i que comporta molts riscos per a la salut.
Una vida sense tabac es una vida més saludable, per això deixar de fumar és probablement  una de les coses més importants que una persona fumadora pot fer per millorar la seva salut. Sempre es bon moment per a un fumador/a per deixar de fumar, independentment de l’edat o dels seus antecedents de salut. En deixar de fumar millorarà la seva salut i la dels que l’envolten.
El tabac es una droga que porta molt de temps a la nostra societat i en són ben coneguts els seus efectes nocius per a la salut i la gravetat dels mateixos. És per això que tots el governs, conselleries, ajuntaments,..., a través de la seues rames sanitàries, promocionen les campanyes per tal que els fumadors deixen de fumar.



Ací un exemple de la generalitat valenciana

Dins d’aquestes campanyes podem incloure les que fa periòdicament la generalitat valenciana, mitjançant l’Institut Valencià de la Joventut. A més aporta informació dels tòxics, d’entre ells, el tabac.


Ací vos presentem aquest document que l’Institut Valencià de la Joventut ha realitzat sobre el tabac:



Si t'has informat bé, que fas que no deixes de fumar?

DEIXA-HO JA! MILLORA LA TEUA SALUT I LA DELS QUE T'ENVOLTEN!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TERMCAT

PROMOCIONEM LA VACUNACIÓ - VACUNA'T

INFORMA'T I DONA SANG!!