FES-TE DONANT!

Si has llegit el post anterior “SEGUIM DE RÈCORD A ESPANYA ENTRANSPLANTAMENTS!”, potser has decidit fer-te donant.

Potser penses que es complicat, però res de tot això. De fet, gràcies a la campanya de Mediaset® de 12 mesos, 12 causes, amb el lema “eres perfecto para nosotros” s’ha obert una web per informar i facilitar aquesta tasca.


A la web es promou la donació tant d’òrgans com de medul·la òssea.

En l’opció de la donació d’òrgans, pots obtenir el carnet de donant per via telemàtica amb molta facilitat. Tan sols has de fer un xicotet registre a la web i rebràs el teu carnet al teu correu.

Clica per accedir

D’altra banda, a l’opció de medul·la òssea, la qual es pot donar en vida, es facilita la informació per resoldre els dubtes més freqüents, incloent un vídeo informatiu on explica àmpliament el procés. A més, com que hi ha que establir-ne compatibilitat entre donants i receptors, i per tal de facilitar el procés, tens un enllaç on pots demanar cita per tal de fer-te les proves de compatibilitat per tal d’entrar-hi a la base mundial de donants voluntaris, mitjançant una extracció de sang. Sols es ficaran en contacte amb tu, si tenen un pacient amb el que ets compatible.

També trobaràs webs i telèfons de contacte de les fundacions i organismes relacionats amb els transplantaments per què et fiques en contacte amb ells si en tens algun dubte.

Com veus el procés es molt senzill.


Jo ja m'he fet donant, i tu?


SALVA VIDES!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TERMCAT

PROMOCIONEM LA VACUNACIÓ - VACUNA'T

INFORMA'T I DONA SANG!!