QUE S'ACOSTA EL FRED!!!


Ja estem a l’hivern i a més el meteoròlegs anuncien que s’acosta una onada de fred amb baixades importants de temperatures.



Això significa que augmenta el risc d’agafar un refredat. Per tant es l’hora de tenir cura de la nostra salut i d’aplicar les mesures senzilles de prevenció que estaven al vídeo de l’entrada d’aquest blog anomenada PEVENCIÓDE MALATIES. HIGIENE I ACTIVITAT”.
A més dels refredats, es freqüent quan arriba el fred, l’augment dels casos de GRIP. Tot i que el fred no es causa directa d’aquestes malalties, si que és conseqüència de la baixada de les defenses i per tant ens deixa més susceptibles d’agafar-les.
La GRIP es un virus del que existeixen un gran nombre de tipus i que es troba suspès a l’aire. Es una malaltia que crea una gran convalescència, pel que els malalts han de passar molts dies al llit, i pot inclús posar en risc la vida d’alguns grups de població més susceptibles.
Tots el anys els tipus de GRIP del nostre ambient canvien, pel que fa necessari que tots els anys fer noves vacunes i què ens vacunem per prevenir-la.
Per això la generalitat, tots els anys promociona la vacunació de la grip, per prevenir la malaltia i evitar a més casos mes greus en la gent més susceptible. A aquesta campanya no sols fomenta la vacunació a la gent més susceptible, sinó també de la gent en contacte amb aquestos, com metges, infermers/res, cuidadors/res,..., que poden contraure la malaltia i a més convertir-se en portadors i augmentar l’expansió la GRIP.
Ací vos presente el cartell de la campanya d’aquest any:



Si eres susceptible, estàs en contacte amb població que ho és o be vols evitar contraure la malaltia. VACUNA’T DE LA GRIP!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TERMCAT

PROMOCIONEM LA VACUNACIÓ - VACUNA'T

INFORMA'T I DONA SANG!!